15.1 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalColiziune între o Dacie şi o motocicletă

Coliziune între o Dacie şi o motocicletă

OLT. Un tânăr a ajuns la spital în urma unui accident de circulaţie petrecut duminică, la prânz, la intrarea în Slătioara dinspre Criva.

Gabriel Manea, de 29 de ani, din Criva – Piatra Olt, se deplasa către Slatina pe o motocicletă Kawasaki. În dreptul staţiei GPL aflate la intrarea în Slătioara, tânărul s-a angajat în depăşirea Daciei cu numărul OT-01-JPK, al cărei şofer, Ristache Predoi, din Vădăstriţa, fără să se asigure, a efectuat virajul la stânga, lovind motocicleta.

Accidentul s-a soldat cu rănirea conducătorului motocicletei, care a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina. El a suferit o luxaţie la un picior şi a rămas internat în Secţia Ortopedie.

Soţia conducătorului auto a spus că soţul ei a semnalizat că intenţionează să vireze la stânga, iar apoi a încetinit pentru a da prioritate unei maşini ce venea din sens opus.

„Voiam să intrăm aici, la staţia GPL, şi aşteptam să treacă o maşină care venea din faţă. Între timp a venit motocicleta din spate şi a intrat în noi. Nu ştiu ce s-a întâmplat, cum de nu a văzut semnalizarea“, a declarat soţia conducătorului auto.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj de la Poliţia Rutieră, care a deschis o anchetă în acest caz.

Din primele cercetări a reieşit că vinovat de producerea accidentului se face conducătorul Daciei, care nu s-a asigurat la efectuarea virajului la stânga. Acesta este cercetat pentru vătămare corporală din culpă. Poliţiştii spun că nici unul dintre cei doi conducători nu se afla sub infuenţa băuturilor alcoolice în momentul producerii accidentului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS