27.6 C
Craiova
marți, 11 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalDrogaţi ridicaţi de mascaţi

Drogaţi ridicaţi de mascaţi

Procurorii DIICOT Mehedinţi au prins în flagrant zece tineri din Drobeta Turnu Severin care se drogau. Oamenii legii urmăreau grupul de mai bine de două săptămâni, timp în care au realizat filaje şi urmăriri specifice poliţiei. Ei primiseră informaţii despre petrecerile private care aveau loc în diferite cluburi din Severin, la care luau parte cei zece băieţi şi fete. Aici, tinerii se drogau şi distribuiau haşiş şi cocaină şi altora.

Tinerii au fost ridicaţi de forţele speciale de la DPIR şi Jandarmerie, din mai multe locaţii, unde s-au descoperit şi substanţe interzise. Ei au fost duşi la Secţia de prelevare a probelor biologice de la Serviciul de Ambulanţă din Drobeta Turnu Severin, unde li s-a recoltat sânge şi urină. „Au fost aduşi mai mulţi tineri, cărora li s-au luat probe biologice, fiind bănuiţi că au consumat droguri de mare risc. Din discuţiile avute cu un ofiţer de la DPIR, am înţeles că aceste cazuri cu droguri şi drogaţi s-au înmulţit în Severin şi se face trafic cu substanţe de mare risc pe străzile municipiului“, a declarat Ene Horia, manager la SJA Mehedinţi.

Suspecţii vor fi cercetaţi în libertate până la sosirea rezultatelor de laborator prevalate, iar dacă vor fi găsiţi vinovaţi, riscă să stea după gratii de la 15 la 25 de ani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII