15.9 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalUn angajat al SC CEZ SA a căzut de pe stâlp

Un angajat al SC CEZ SA a căzut de pe stâlp

OLT. Un muncitor al SC CEZ Distribuţie SA a ajuns la spital după ce s-a accidentat la locul de muncă. Evenimentul s-a petrecut luni seară, în jurul orei 19.00, în satul Berindei, din comuna Dăneasa. Ion Grecuţu (foto), de 51 de ani, din localitate, se urcase pe un stâlp pentru a remedia o defecţiune.

La un moment dat, bărbatul, care face parte din Formaţia de lucru Drăgăneşti Olt din cadrul SC CEZ Distribuţie SA, s-a dezechilibrat şi a căzut de pe scară în gol de la aproape patru metri.

Iniţial, s-a crezut că victima a fost electrocutată, întrucât, după ce a căzut de pe stâlp, bărbatul a rămas nemişcat timp de câteva momente.

„Nu m-am electrocutat. Am căzut de pe o scară în timp ce încercam să pun cordonul de siguranţă“, a spus Ion Grecuţu.

Ion Grecuţu a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, unde a fost internat cu diagnosticul politraumatism prin cădere de la înălţime, fractură de gambă şi traumatism coloană toraco-lombară. El a rămas internat în secţia Ortopedie, pentru continuarea tratamentului şi supraveghere medicală de specialitate.

În urma incidentului, reprezentanţii de la SC CEZ Distribuţie SA au anunţat Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Olt cu privire la accident. Inspectorii ITM au deschis o anchetă în acest caz.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS