20.1 C
Craiova
duminică, 9 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalAu venit extratereştrii şi mi-au dat foc la maşină!

Au venit extratereştrii şi mi-au dat foc la maşină!

MEHEDINŢI. Un şofer din Olt, a cărui maşină a luat foc duminică noapte pe Drumul Naţional 67 din judeţul Mehedinţi, susţine că incendiul care i-a cuprins autoturismul a fost provocat de extratereştri.

Tânărul, aflat în stare de ebrietate, a relatat cu lux de amănunte cum s-a întâmplat totul şi a fost la un pas să-i bată pe oamenii legii prezenţi la locul incendiului. „Deci, domnilor, eu mergeam aşa liniştit pe stradă şi, cum mergeam, dintr-odată au apărut extratereştrii şi mi-au dat foc la maşinuţa mea… Dar să ştiţi că nu eu conduceam, nu ştiu cine era la volan“, a spus tânărul.

Cu toate că alerta de la ieşire din Drobeta Turnu Severin a pus pe jar pompierii, care au venit cu şase autospeciale cu apă şi spumă, şi mai multe echipaje de jandarmi şi un poliţist, protagonistul era pus pe şotii. „Ce pui, bă, tu mâna pe mine, cine te crezi? Nu te uiţi, bă, la tine, că parcă eşti paişpe din cărţi. Pleacă, mă, de aici, râsule“, glumea şoferul turmentat pe seama unui jandarm.

Văzând că nu reuşeşte să convingă pe nimeni cu povestea lui, şoferul a încercat de două ori să fugă. Pe de altă parte, singurul poliţist aflat la faţa locului nu avea la el nici măcar alcooltestul. „Nu am alcooltestul la mine, este la birou, dar ajungem imediat la secţie şi facem şi acest lucru“, a spus acesta.

La poliţie, tânărul a refuzat şi alcooltestul, şi să-i fie prelevate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Oamenii legii au deschis o anchetă pentru a afla cauzele care au stat la baza producerii incendiului şi dacă tânărul s-a aflat la volanul maşinii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS