17.3 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalTraficanţi de droguri, reţinuţi de poliţişti

Traficanţi de droguri, reţinuţi de poliţişti

Doi craioveni au fost reţinuţi joi, pentru 24 de ore, de ofiţerii Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate (BCCO), fiind acuzaţi de comercializare de substanţe stupefiante, după ce unul dintre ei a „reuşit“ să vândă de trei ori canabis poliţiştilor.
După ce, pe 31 ianuarie, au aflat că în Craiova acţionează o reţea de distribuţie de droguri, ofiţerii BCCO au efectuat mai multe cumpărături autorizate de la suspecţi. Un poliţist sub acoperire a cumpărat de la Mihnea Mistreanu, de 27 de ani, din Craiova, o ţigară de 9,56 grame de canabis. Pe 2 februarie, de la acelaşi Mistreanu au fost cumpărate 1,54 grame de canabis, iar pe 8 februarie, încă 2,79 grame. Pe 28 februarie, Mistreanu a fost prins în flagrant de BCCO Craiova, în timp ce vindea aceluiaşi poliţist sub acoperire 9,75 grame de canabis contra sumei de 400 de lei. În aceeaşi zi, în urma unei percheziţii efectuate la domiciliul lui Florian Feruglio, de 22 de ani, din Craiova, partenerul lui Mistreanu, au fost descoperite 150,48 grame din acelaşi drog. În urma cercetărilor, s-a stabilit că, în decembrie 2007, cei doi au cumpărat 170 de grame de canabis de la un student din Bucureşti cu 300 de euro, drog pe care l-au pus în vânzare în Craiova.
Conform procurorilor DIICOT, cei doi craioveni au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi Tribunalului Dolj, cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile, aceştia fiind cercetaţi pentru comiterea infracţiunii de comercializare de substanţe stupefiante.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

10 COMENTARII