Acasă Local Hacker cercetat de poliţişti

Hacker cercetat de poliţişti

-

După ce săptămâna trecută poliţiştii din Drăgăşani au prins trei tineri care s-au prezentat la ghişeul poştal din Drăgăşani pentru încasarea unor mandate poştale, bani proveniţi în urma unor licitaţii organizate de aceştia prin internet, în urmă cu câteva zile, oamenii legii au efectuat o percheziţie la domiciliul unui „asociat“.

„A fost efectuată o percheziţie la locuinţa minorului L. F., de 17 ani, suspectat de asociere în vederea comiterii de infracţiuni informatice. Cu această ocazie, au fost ridicate în vederea cercetărilor un hard disk, un laptop, două telefoane mobile, patru carduri SIM, 110 CD-uri şi 10 dischete. De asemenea, în aceeaşi zi, cu sprijinul lucrătorilor de la Serviciul de Combatere a Crimei Organizate şi Antidrog din judeţele Alba, Ialomiţa şi Neamţ, au fost identificate victimele persoanelor cercetate în acest caz, toate primind în luna februarie 2008 colete conţinând obiecte fără valoare, pentru care au achitat între 100 şi 200 de lei“, a precizat subinspectorul Diana Smărăndoiu, purtătoarea de cuvânt a IPJ Vâlcea. Cercetările continuă cu autorii în stare de libertate.

ȘTIRI VIDEO GdS

5 COMENTARII

Materialele de propagandă ale PSD, interzise de BEJ Dolj

Primarul Craiovei, Mihail Genoiu, obligat să înlăture broşurile şi ziarele de campanie ale PSD, pentru că acestea  “încalcă limitele libertăţii de exprimare”....