10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalZdrobit de o plută

Zdrobit de o plută

Un bătrân din Ocnele Mari a avut parte de un sfârşit tragic, după ce a fost zdrobit de o plută. Incidentul s-a petrecut sâmbătă, în jurul orei 9.00, când Poliţia Ocnele Mari a fost sesizată prin 112 că pe un teren de pe strada Lunca se află un cetăţean decedat.

Lucrătorii Poliţiei Ocnele Mari s-au deplasat la faţa locului, unde au constatat că pe un teren agricol se afla întins Ion A., de 71 de ani, pensionar, care era decedat, având capul zdrobit în zona posterioară.

„Din verificări a rezultat că în aceeaşi zi, în jurul orei 8.40, Ioan A., de 40 de ani, din oraşul Ocnele Mari, s-a deplasat împreună cu Marius B., de 42 ani, din Ocnele Mari, pe terenul primului, unde au tăiat cu drujba un arbore care în cădere l-a lovit cu crengile în cap pe Ion A. Se pare că victima a apărut în zonă pe neaşteptate şi nu s-a ferit“, a declarat subinspectorul Diana Smărăndoiu, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea.

Cadavrul lui Ion A. a fost transportat la Spitalul Judeţean nr. 2 Vâlcea, în vederea efectuării necropsiei. În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea exactă a cauzelor şi împrejurărilor care au dus la decesul victimei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS