23.4 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalTârg auto, cu voia primăriei

Târg auto, cu voia primăriei

Promisiunile primăriei sunt praf în ochi. Tot mai multe locuri de parcare sunt ocupate de automobile scoase la vânzare printr-un afiş lipit în geam, iar funcţionarii din primărie tergiversează rezolvarea problemei.

 

GdS a atras atenţia, în trecut, printr-un articol, asupra faptului că mulţi contribuabili la bugetul din care sunt plătiţi funcţionarii primăriei sunt nemulţumiţi că zona McDonald’s, inclusiv parcările de pe bulevardul Calea Bucureşti, s-a transformat în bazar auto şi că problema se agravează pe zi ce trece. „Dacă autorităţile nu vor găsi o soluţie de rezolvare, bişniţarii, cu nonşalanţa care îi caracterizează, în goana lor după profit, le vor parca şi pe linia de tramvai“, a declarat un cetăţean pe forumul ziarului. „Parchează maşinile pe Calea Bucureşti şi ocupă o grămadă de locuri de parcare. Dacă vii cu treburi la bancă, de exemplu, nu ai unde să parchezi maşina, o laşi în stradă. Păi nu îţi vine să te pui cu ranga pe maşinile samsarilor?“, a comentat altă persoană.

Atenţie, urmează amenzi!

În timp ce craiovenii riscă amenzi pentru oprire sau staţionare în locuri nepermise, funcţionarii primăriei se lăfăie cu gândul la confortul parcării de lângă English Parc. De la indentificarea proprietarilor, anunţată în urmă cu o săptămână, şi până în prezent, nu au făcut mai nimic, dar promit în continuare. „Le-am pus afişe prin care i-am atenţionat, însă, deocamdată, nici un rezultat. De luni trecem la sancţiuni în baza unui articol din Hotărârea Consiliului al Muncipiului Craiova nr. 241/2006 privind măsurile pentru gospodărirea localităţii. Eu aş vrea să rezolv această problemă, dar nu sunt sprijinit suficient. Am discutat cu şefii Poliţiei Comunitare privind o colaborare în această privinţă“, a declarat Dan Dobrescu, şeful Serviciului Gospodărire Comunală din cadrul Primăriei Craiova. „Am solicitat sprijinul colegilor de la Poliţia Rutieră pentru identificarea proprietarilor acestor maşini, iar săptămâna viitoare vom declanşa o acţiune împreună cu primăria“, a declarat şi Constantin Petrescu, şeful Poliţiei Comunitare Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

7 COMENTARII