Acasă Local Traficanţi de droguri, arestaţi

Traficanţi de droguri, arestaţi

-

Doi tineri din Craiova au fost arestaţi preventiv miercuri, fiind acuzaţi de comercializare de substanţe stupefiante, după ce au fost prinşi în flagrant de poliţiştii doljeni. Al treilea craiovean este cercetat în stare de libertate pentru comiterea aceleiaşi infracţiuni. Conform procurorilor de la DIICOT – Serviciul Teritorial Craiova, Marius Oprişor, de 25 de ani, Mihail Veleanu, de 27 de ani, şi Ştefan Tălău, de 18 ani, au fost prinşi marţi în timp ce comercializau canabis. În urma controlului corporal şi a percheziţiilor domiciliare au fost găsite 84 de grame de rezină de canabis. Procurorii DIICOT au reţinut că tinerii s-au constituit într-un grup infracţional, al cărui lider era Oprişor.

Din vara anului 2007 şi până acum, cei trei au comercializat canabis, care era primit din Spania prin curierat rapid, de la alt membru al grupului, Andrei Georgescu. S-a stabilit că Oprişor şi Veleanu au primit începând cu vara anului trecut cinci colete în care se aflau aproximativ 400 de grame de canabis. Drogurile erau porţionate în cantităţi mici, de două grame, fiecare pacheţel fiind vândut cu 100 de lei la diverşi consumatori. După ce marţi au fost reţinuţi de poliţişti, miercuri, Tribunalul Dolj a dispus arestarea preventivă pentru 29 de zile a lui Oprişor şi Veleanu, iar pentru Tălău a dispus obligarea de a nu părăsi localitatea.

ȘTIRI VIDEO GdS

6 COMENTARII

Poliştii au instituit măsuri asigurătorii de peste 3.400.000 de lei

În ultima săptămână, poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice din cadrul Poliţiei Române au efectuat 15 percheziții. Oamenii legii au instituit măsuri...