14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCaii au răsturnat un Logan

Caii au răsturnat un Logan

Un doljean s-a răsturnat cu maşina marţi, în jurul orei 23.30, încercând să evite câţiva cai fără stăpân.

Adrian Eugen Florescu, din Băileşti, conducea un Logan proprietate personală. Înainte de intrarea în localitatea Radovan, a observat doi cai în mijlocul drumului, pe care a încercat să îi evite.

„Viteză nu aveam, dar m-am pomenit cu doi cai în faţă. Am tras de volan ca să nu îi lovesc“, a povestit Adrian Florescu. Maşina a derapat, a ieşit de pe carosabil, a intrat în şanţul de pe marginea drumului, după care s-a răsturnat. Şoferul nu s-a accidentat.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie din Radovan, dar şi o echipă de lucru cu drujbe, pentru a elibera Loganul dintre crengi.

GdS a atras atenţia asupra pericolului pe care îl reprezintă animalele abandonate sau lăsate nesupravegheate pe drumurile publice. Primăria Radovan susţine că pe raza comunei s-au luat măsuri în acest sens. „Am purtat discuţii cu şeful de post despre această problemă. Chiar astăzi (ieri – n.r.) am prins trei animale şi le-am înapoiat proprietarilor. Fiecare proprietar de animale este înregistrat la primărie. Le-am adus la cunoştinţă că vor suporta rigorile legii în cazul în care lasă animalele nesupravegheate“, a declarat Aurică Cîrstianu, primarul din Radovan.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

8 COMENTARII