13.6 C
Craiova
duminică, 5 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalIncendiu cauzat de o instalaţie improvizată

Incendiu cauzat de o instalaţie improvizată

MEHEDINŢI. O garsonieră dintr-un cartier mărginaş al municipiului Drobeta Turnu Severin a fost mistuită de flăcări în noaptea de luni spre marţi. Incendiul a izbucnit din cauza unei instalaţii improvizate de energie electrică, prin care o familie de romi fura curent din tabloul de înaltă tensiune al blocului.

Garsoniera care se afla la etajul al treilea al blocului i-a pus în pericol pe toţi cei 40 de locatari. În casa care ardea erau depozitate două butelii de aragaz care puteau exploda în orice clipă.

„Trebuie să spargeţi uşa şi să scoateţi buteliile din casă!“, a spus Elena Cârloi, locatară a blocului în care a avut loc incendiul.

Două echipaje ale pompierilor s-au luptat mai multe ore cu flăcările.

„Din cauza fumului, au fost evacuaţi toţi locatarii de pe scara blocului. În garsonieră au ars mobilierul şi aparatură electronică“, a declarat căpitanul Liviu Borugă. Supărat că poliţia a descoperit că fura energie electrică, unul dintre romi s-a răzbunat pe un ziarist, pe care l-a lovit în plină figură cu pumnul. Reporterul a fost dus la spital, pentru a primi îngrijiri medicale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS