5.4 C
Craiova
sâmbătă, 29 februarie, 2020
Acasă Local Calculator pentru nepoţei prin Tombola Abonaţilor

Calculator pentru nepoţei prin Tombola Abonaţilor

-

Nepoţii Iulianei Pitaru, de 52 de ani, din Craiova, au un motiv în plus să vină în vizită la bunica lor.
Iuliana (foto) a câştigat la concursul „Tombola Abonaţilor“ un calculator performant, la care vor putea să se joace cei trei nepoţi. „Sunt abonată de mult timp la Gazeta de Sud. Ne place să o citim dimineaţa şi aici găsim multe lucruri de care avem nevoie. Este prima dată când câştig. Eu nu ştiu să utilizez calculatorul, dar sunt convinsă că nepoţii mei se vor bucura, pentru că ei ştiu să îl folosească“, a spus Iuliana Pitaru.
În fiecare lună, abonaţii prin sistemul propriu de distribuţie al Gazetei de Sud sunt înscrişi automat la „Tombola Abonaţilor“. Cititorii care se abonează prin Poşta Română sau Rodipet trebuie să trimită dovada plăţii abonamentului pe adresa redacţiei.
Pentru transparenţă, tragerile la sorţi vor avea loc în a doua joi a fiecărei luni, la ora 14.00, la biroul de publicitate situat în Craiova, vizavi de Banca Ţiriac şi cinematograful Modern. Oricine poate asista la tragerile la sorţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

1 COMENTARIU

Corpul de control al Ministerului Sănătății face verificări DSP și SAJ Gorj

Corpul de control al Ministerului Sănătății a început verificări la Direcția de Sănătate Publică Gorj. De asemenea, controlul vizeaza și Serviciul Județean...