13.7 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalS-a răsturnat cu maşina la Pleşoiu

S-a răsturnat cu maşina la Pleşoiu

Un bărbat a ajuns duminică seară la spital cu capul spart, după ce autoturismul cu care se deplasa s-a răsturnat pe asfalt. Accidentul de circulaţie a avut loc în jurul orei 19.30, pe raza comunei Pleşoiu.

Cătălin Alexe Cismaru, de 37 de ani, din Craiova, se deplasa la volanul unui autoturism Dacia Logan pe direcţia Pleşoiu – Slatina. Din cauza neatenţiei în conducere, şoferul a pierdut controlul volanului, iar maşina s-a răsturnat pe asfalt. Accidentul
s-a soldat cu rănirea conducătorului auto. Acesta s-a ales cu răni serioase la cap, fiind transportat cu ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina.

Potrivit medicului de gardă, Cornel Fulga, victima a suferit un traumatism cranio-cerebral acut deschis cu plagă scalpată fronto-temporo-parietală stângă. După ce a primit îngrijirile necesare, pacientul a fost transferat la Spitalul de Urgenţă Craiova. „Având în vedere că victima este domiciliată în Craiova şi că refuză internarea la Slatina, ea a fost transferată cu ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova“, a spus doctorul Fulga.

În urma evenimentului rutier, circulaţia a fost oprită de poliţişti pentru cercetări. În timp ce şoferul susţine că s-a răsturnat cu autoturismul din cauza unei căruţe pe care a observat-o târziu şi pe care a încercat să o evite, oamenii legii sunt de altă părere. Ei spun că din declaraţiile căruţaşului a reieşit că maşina a depăşit atelajul, iar la revenirea pe bandă şoferul nu a mai putut controla autoturismul, care a început să se balanseze şi s-a răsturnat. Cercetările continuă în acest caz.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU