17 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalCalculatoare pentru şcoli

Calculatoare pentru şcoli

Academia de Ştiinţe Economice Bucureşti a oferit, prin transfer, 38 de calculatoare pentru cinci unităţi şcolare din judeţul Vâlcea: Şcoala cu clasele
I-VIII Măldăreşti, Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Băbeni, Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Bistriţa, Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Vâlcea şi Grupul Şcolar Sanitar „Antim Ivireanul“ Râmnicu Vâlcea.

Echipamentele de calcul sunt complete şi au fost instalate de informaticianul universităţii în toate unităţile şcolare. „Acestea vor servi laboratoarelor şcolare de informatică şi cabinetelor psihologice şi vor fi racordate la internet, facilitând comunicarea şi accesul la informaţii tuturor elevilor. Din partea Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Vâlcea, s-au implicat în această acţiune inspectorul şcolar general, profesorul Gheorghe Ciucă, şi inspectorul şcolar de specialitate, profesoara Mariana Lazăr. Mulţumirile beneficiarilor se îndreaptă către rectorul Academiei de Ştiinţe Economice Bucureşti, profesorul universitar doctor Ion Gheorghe Roşca. Acesta nu a uitat nici un moment meleagurile sale natale şi se gândeşte cu speranţă la viitorul copiilor vâlceni“, a declarat Paul Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al ISJ Vâlcea.

Academia de Ştiinţe Economice Bucureşti nu este la prima acţiune de acest fel, mai multe şcoli din judeţul Vâlcea beneficiind încă din anii trecuţi de echipamente electronice de calcul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS