11.7 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalAccident mortal la Strejeşti

Accident mortal la Strejeşti

Ion Stuparu, de 76 de ani, din comuna Stejeşti, a sfârşit tragic, după ce o maşină l-a lovit în timp ce se deplasa pe carosabil. Duminică, în jurul orei 20.30, pe DN 64, pe raza comunei Strejeşti, Dacia Break cu numărul de înmatriculare DJ-75-TCH, condusă regulamentar de Dumitru Trifănescu, de 60 de ani, din Craiova, venea dinspre Grădinari şi se îndrepta către Slatina.

La Strejeşti, autovehiculul
l-a lovit pe Ion Stuparu, care se deplasa neregulamentar, în aceeaşi direcţie cu maşina. Impactul i-a fost fatal bătrânului.

La faţa locului s-au deplasat un echipaj de la Poliţia Rutieră şi o ambulanţă. Localnicii au spus că bătrânul umbla mai mult beat.

„Omul ăsta umbla numai beat. Sâmbătă seară l-am dus acasă, că era beat mort şi mergea pe asfalt. Chiar i-am spus că o să bage pe cineva în puşcărie, că se îmbată şi pleacă pe drum. Şoferul, săracu’, e nevinovat“, a spus Daniela, localnică.

Potrivit comisarului Florin Cîrstea, din cadrul Poliţiei Rutiere, şoferul implicat în accident a declarat că l-a observat prea târziu pe bătrân. Conducătorul auto a fost dus de poliţie la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. Cadavrul bătrânului a fost transferat la morga Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, pentru efectuarea necropsiei. Poliţiştii continuă cercetările în acest caz.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII