19.2 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalAudienţe la domiciliu

Audienţe la domiciliu

Directoarea Casei Judeţene de Pensii Dolj, Ileana Ciutan, a început să acorde audienţe pensionarilor în sediile primăriilor din toate oraşele judeţului.

Primul oraş a fost Calafatul. „Pentru a descongestiona clădirea casei judeţene de pensii şi pentru a veni în întâmpinarea pensionarilor în vârstă şi cu venituri mici, am hotărât să ne deplasăm noi în oraşele din judeţ, pentru audienţe. Acolo pot veni şi pensionarii din localităţile apropiate oraşului deoarece, pe lângă audienţe, noi preluăm şi documente pe care le înregistrăm la sediul judeţean şi transmitem numerele de înregistrare primăriilor. Pensionarii pot lua numerele de înregistrare pentru a urmări mersul documentelor depuse la noi“, a spus Ileana Ciutan.

Melania Popescu, pensionară din Calafat, crede că măsura luată de casa judeţeană de pensii este foarte bună deoarece în acest fel oamenii economisesc banii daţi pe transport. „Înainte eram nevoiţi să ne ducem cu noaptea în cap la sediul central, să ne aşezăm la cozi interminabile şi să stăm în picioare până leşinam. Acum nu are rost să mergem la Craiova decât dacă doamna directoare nu o să mai vrea să ţină audienţele aici în oraş. Ar trebui să fixeze o dată pe lună pe care să n-o mai schimbe, ca să ştie tot omul când să vină să se plângă“, a spus Melania Popescu. Iniţiativa Casei Judeţene de Pensii Dolj, „Audienţa la domiciliu“, se va extinde şi în Filiaşi, Băileşti, Segarcea şi Dăbuleni, dacă primarii localităţilor vor fi interesaţi de soarta pensionarilor din zonă, pensionari care în curând vor fi şi electori!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU