10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalConcurs pentru şefia Poliţiei Craiova

Concurs pentru şefia Poliţiei Craiova

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Dolj scoate la concurs şapte posturi de conducere, printre care şi postul de şef al Poliţiei Municipiului Craiova. Concursul se va desfăşura în două etape. Prima dintre acestea va fi în zilele de 27 şi 28 februarie, când vor fi scoase la concurs posturile de şef al Poliţiei Municipale Craiova, adjunct-şef Secţia 5 Craiova, adjunct-şef la Poliţia Băileşti, şi un post la biroul Poliţiei Calafat.
„Urmează să organizăm a doua etapă de concurs pentru alte trei funcţii din cadrul inspectoratului, însă rămâne de stabilit perioada“, a declarat comisar-şef Gheorghe Bică, şeful interimar al IPJ Dolj.
Anunţurile concursurilor pentru cele patru posturi au fost semnate ieri de Gheorghe Bică, după ce, săptămâna trecută, acesta a declarat că, în câteva zile, va avea o soluţie pentru postul vacant de şef al Poliţiei Craiova. La conducerea Poliţiei Craiova se află adjunctul Jane Preda, după ce comisarul-şef Ion Constantin şi-a dat demisia în luna octombrie a anului trecut.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU