16.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjMorega vrea campanie liniştită

Morega vrea campanie liniştită

Liderul PNL Gorj, Dan Ilie Morega, le-a transmis adversarilor săi politici că vrea o campanie electorală liniştită pentru alegerile locale, în caz contrar va răspunde cu atacuri dure.

 

GORJ. Şeful liberalilor gorjeni, Dan Ilie Morega, îşi doreşte o campanie electorală fără atacuri sub centură şi vrea ca şi adversarii săi politici să desfăşoare o campanie fără scandaluri. Într-o conferinţă de presă care a avut loc miercuri la sediul PNL Gorj, Dan Ilie Morega a declarat că, în condiţiile în care va fi şicanat de adversarii săi din celelalte partide politice participante la campania pentru alegerile locale, va pune tunurile pe politicienii care vor lansa atacuri la adresa sa.

În ceea ce priveşte nevoia de o campanie liniştită, Dan Ilie Morega a luat probabil în calcul ultimele sale dosare penale, în care este trimis în judecată, urmărit penal sau cercetat. În ultima perioadă, Dan Ilie Morega a făcut multe drumuri la Direcţia Naţională Anticorupţie, pentru a fi audiat de procurori. Primul dosar în care a fost trimis în judecată şeful liberalilor gorjeni este în strânsă legătură cu politica şi chiar cu desfăşurarea campaniei de colectare de fonduri pentru partid.

 

Vor 14 primari

 

Dan Ilie Morega a mai anunţat că la nivelul judeţului Gorj, filiala şi-a propus să obţină 13-14 primari. Liderul liberal a precizat că a adus personal trei membri în PNL, dintre care doi ar avea şanse mari să iasă primari, după cum a menţionat Morega.

„Ne-am propus 13-14 primari şi 15 viceprimari, dar cred că vom reuşi mai mult decât atât. Vrem o campanie calmă şi constructivă în care să ne prezentăm realizările. Ştiţi că sunt multe! Dacă celelalte partide vor trage însă cu puşca, noi vom scoate tunurile, că avem şi arme, şi muniţie destulă. Vom face o instruire de cinci zile cu toţi candidaţii la funcţia de primar, la care vor veni specialişti în administraţie publică locală. Activitatea va fi condusă de Ludovic Orban. Numai în ultima săptămână am adus trei candidaţi la primărie dintre care două vor ajunge sigur primar, iar celălalt viceprimar, după alianţa din turul doi. Nu vrem comasarea alegerilor locale cu cele parlamentare. Majoritatea partidelor sunt de acord cu 25 mai, primul tur, şi 8 iunie, cel de al doilea“, a declarat Dan Ilie Morega, preşedintele PNL Gorj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS