14.4 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalSolomon, în boxă la Fii vocea...

Solomon, în boxă la Fii vocea…

Craiovenii din zona Calea Bucureşti sunt disperaţi din cauza lipsei de parcări şi vor să smulgă de la autorităţi promisiunea că situaţia se va remedia. Gazeta de Sud le stă la dispoziţie.

 

Doar câteva zile îi mai despart pe contribuabilii care locuiesc în vecinătatea străzii Calea Bucureşti de confruntarea cu autorităţile publice locale la „Fii vocea cartierului tău!“. Din sondajele realizate de Gazeta de Sud a reieşit că principalul necaz în ceea ce priveşte administrarea spaţiilor de-a lungul principalei artere de circulaţie a Craiovei este lipsa parcărilor. De fapt, numărul mic de locuri de parcare, raportat la numărul autovehiculelor care aparţin locuitorilor din zonă. Pe locul doi în ierarhia nerealizărilor municipalităţii se află domeniul spaţiilor verzi, iar ca subiect care vizează mai multe structuri ale statului cel mai votat ca şi neimplicare este siguranţa cetăţeanului. „Este un lucru bun că au fost construite parcările noi şi căile de legătură la intersecţii, dar noi avem în continuare probleme mari, fiindcă aceste parcări sunt folosite cât e ziua de lungă şi chiar noaptea de nerezidenţi. Nu s-ar putea să fie cumva concesionate sau închiriate?“, a lansat o temă de discuţie Ioana Anghel, locatară a unui bloc din apropierea Facultăţii de Mecanică.

 

Pe ei!

 

Administraţia Băniei a răspuns invitaţiei Gazetei de Sud de a se întâlni cu craiovenii marţi, 29 ianuarie, de la ora 18.00, la Şcoala Generală nr. 21 „Gh. Ţiţeica“. Chiar primarul Antonie Solomon a acceptat să fie ţintă a nemulţumirilor pe care oamenii sunt hotărâţi să le facă publice.

„Craiovenii merită să fie auziţi, iar eu nu numai că sunt obligat să-i ascult, dar îmi doresc să-i ajut să fie auziţi. Fiindcă vocile lor nu numai pe mine trebuie să mă sensibilizeze, ci pe toţi aceia care au puterea de a decide sau de a contribui la bunăstarea lor. Se pare că proiectul vostru este unul dintre puţinele, dacă nu singurul, care ne demonstrează tuturor, primarului şi comunităţii, că pot fi o echipă“, a spus Antonie Solomon. La dezbatere şi-au mai anunţat prezenţa şefii de la Regia Autonomă de Administrare a Domeniului Public şi Fondului Locativ (RAADPFL) Craiova, de la Poliţia Comunitară şi din IPJ Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

13 COMENTARII