28.1 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalBătaie în trafic

Bătaie în trafic

Ultimele evenimente înregistrate de poliţişti arată că şoferii îşi pierd repede cumpătul şi devin agresivi în traficul tot mai aglomerat din Craiova.

 

Aldezir MARIN

 

Poliţiştii craioveni au înregistrat la sfârşitul săptămânii trecute şi ieri două incidente în care mai mulţi şoferi şi-au rezolvat neînţelegerile din trafic cu pumnul sau cu parul. Primul eveniment a fost înregistrat vineri seară, pe strada Calea Bucureşti din Craiova, unde doi şoferi s-au luat la bătaie după ce unul nu i-a acordat prioritate de trecere celuilalt. Pentru aplanarea conflictului dintre cei doi conducători auto au intervenit un echipaj de poliţişti de la Secţia 4 Craiova şi o patrulă de jandarmi. Din verificările oamenilor legii, s-a stabilit că Laurenţiu Chifu, de 32 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un Renault, nu a acordat prioritate de trecere taxiului condus de Ionuţ Cornel Pârvu, de 24 de ani, din aceeaşi localitate, moment în care cei doi au început să se înjure, după care au coborât din maşini şi au început să-şi împartă pumni şi picioare. Cei doi au fost conduşi la secţia de poliţie şi au fost sancţionaţi pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice.

 

Alţi şoferi, aceeaşi poveste

 

Ieri, în jurul orei 12.00, poliţiştii au fost sesizaţi de Doru Vărzaru, de 31 de ani, din Craiova, despre faptul că, în timp ce circula pe strada Theodor Aman din municipiu, şoferul unui taxi i-a distrus cu o bâtă autoturismul Volskwagen Passat.

Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au constatat că scandalul a pornit de la o neînţelegere în trafic. Vărzaru a încercat să intre în faţa taxiului condus de Mihai Boscovici, de 20 de ani, din Craiova, şi cum acesta din urmă nu l-a lăsat au început să se înjure. După aceea, Boscovici a coborât din maşină cu o bâtă şi a lovit de mai multe ori maşina lui Vărzaru.

„Din primele verificări a reieşit că taximetristul a lovit cu o bâtă maşina părţii vătămate, căreia i-a spart parbrizul şi i-a înfundat o portieră“, a declarat subcomisarul Maria Vasile, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj. Conform poliţiştilor doljeni, taximetristul este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de distrugere, ameninţare şi lovire, Vărzaru depunând o plângere în acest sens.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

31 COMENTARII