14.5 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalViolată într-un apartament din Drăgăşani

Violată într-un apartament din Drăgăşani

VÂLCEA. O tânără din Drăgăşani a fost violată de un băiat în urmă cu câteva zile. Cristina T., de 19 ani, din localitate, s-a prezentat la Poliţia municipiului Drăgăşani şi a depus o plângere scrisă cu privire la faptul că în dimineaţa zilei de 4 ianuarie 2008, ora 7.00, a fost violată de Claudiu S., din aceeaşi localitate.

Aceasta a declarat că se afla în apartamentul unui prieten şi acolo s-ar fi petrecut violul.

„În baza sesizării, la nivelul Poliţiei municipiului Drăgăşani s-a constituit o echipă operativă, care a efectuat cercetări, iar în urma verificărilor s-a luat măsura reţinerii pe o perioadă de 24 de ore a autorului, care a ajuns în arestul IPJ Vâlcea. Marţi, în urma prezentării suspectului la Parchetul de pe lângă Judecătoria Drăgăşani, cu propunere de arestare preventivă, pe numele acestuia Judecătoria Drăgăşani a emis mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 28 de zile, pentru săvârşirea infracţiunii de viol, faptă prevăzută şi pedepsită de articolul 197 din Codul Penal“, a precizat comisarul Marcel Sărdaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea.

Claudiu S. mai este cercetat şi pentru comiterea infracţiunilor de ameninţare, lovire, distrugere şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU