22.3 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjDecedat din cauza gerului

Decedat din cauza gerului

GORJ. Câţiva muncitori au descoperit ieri-dimineaţă, la parterul unei clădiri aflate în construcţie din Târgu Jiu, trupul neînsufleţit al unui bărbat a cărui identitate nu a fost încă stabilită. Aceştia au crezut iniţial că persoana respectivă se odihneşte, muncitorii ştiind că bărbatul obişnuia să mai doarmă în clădirea cu pricina.

„Era întins acolo jos şi un coleg a zis că încă doarme, dar, de fapt, am constatat apoi că era ţeapăn de-a binelea. Nu respira, era îngheţat şi atunci am sunat la salvare, dar nici ei nu au mai avut ce face şi au chemat poliţia“, a declarat unul dintre muncitorii aflaţi la faţa locului. O echipă de anchetă din cadrul Poliţiei Municipale Târgu Jiu a venit la clădirea aflată în construcţie, agentul şef adjunct Adrian Stan declarând că pe trupul bărbatului nu au fost descoperite urme de violenţă.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Târgu Jiu, pentru efectuarea necropsiei. Poliţiştii vor încerca să stabilească identitatea celui decedat apelând la baza de date cu persoanele fără adăpost pe care o au la dispoziţie sau solicitând ajutorul colegilor din alte judeţe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS