18.4 C
Craiova
joi, 6 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalBăuţi şi fără permis la volan

Băuţi şi fără permis la volan

mehedinţi. Un echipaj de la Poliţia Rutieră din Drobeta Turnu Severin a depistat luni seară trei şoferi care încălcau regulile de circulaţie.

Agenţii l-au depistat în trafic pe Florin C., de 21 de ani, din comuna Malovăţ, în timp ce conducea pe DN 67 o Dacie 1300, deşi nu poseda permis de conducere. Cum individul dădea semne că a consumat băuturi alcoolice, poliţiştii l-au testat cu etilotestul, care a indicat o concentraţie de 0,21 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatului i s-au întocmit acte premergătoare pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere fără permis şi în stare de ebrietate.

În aceeaşi seară, poliţiştii l-au depistat pe Grigore G., de 31de ani, din comuna Şişeşti, judeţul Mehedinţi, în timp ce conducea pe strada Traian din municipiul Drobeta Turnu Severin un autoturism Opel Astra. În urma unui control s-a stabilit că valabilitatea numărului de înmatriculare al maşinii expirase pe 17.08.2007, conducătorului auto întocmindu-i-se acte premergătoare pentru săvârşirea infracţiunilor prevăzute. Tot luni seară a fost depistat şi Marius D., de 29 de ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin, în timp ce conducea autoturismul Mitsubishi COLT pe Splaiul Mihai Viteazul, din municipiu, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a refuzat testarea cu aparatul etilotest, precum şi recoltarea probelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, poliţiştii întocmindu-i dosar penal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS