15 C
Craiova
miercuri, 29 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjŞefa ASP Gorj a demisionat

Şefa ASP Gorj a demisionat

GORJ. Directoarea interimară a Autorităţii de Sănătate Publică (ASP) Gorj, Elena Cârstoiu, a demisionat din funcţie. Surse din cadrul ASP susţin că aceasta a demisionat la foarte puţin timp după ce a semnat hârtiile prin care l-a destituit pe Nicolae Şerban, fostul şef al Serviciului de Ambulanţă Gorj. Decizia nu a fost făcută publică imediat. Elena Cârstoiu a declarat că dorea să informeze presa pe 21 septembrie, când a fost anunţată o conferinţă. „Da, am demisionat pe 18 septembrie şi motivele o să le expun pe larg la conferinţa de presă. Mi-am trimis demisia la ministrul sănătăţii şi el va decide cine îmi va ţine locul. Până când mi se va aproba demisia, tot eu voi fi la cârma instituţiei“, a declarat Elena Cârstoiu.
Elena Cârstoiu a fost numită interimar în funcţie la mijlocul lunii august, după ce fostul director al ASP Gorj, Aristică Moroşanu, a fost demis de Ministerul Sănătăţii. La concursul pentru ocuparea postului de conducere al ASP Gorj, Moroşanu a obţinut nota patru. Cei doi foşti directori ai ASP, Moroşanu şi Cârstoiu, sunt liberali. PNL Gorj a făcut cunoscut că îl susţine în continuare pe Aristică Moroşanu pentru a participa la un viitor concurs şi a reveni pe postul de director.
Moroşanu declară că nu este interesat de o asemenea funcţie. Surse din cadrul ASP Gorj au declarat că l-au văzut pe Moroşanu dis-de-dimineaţă la sediul instituţiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS