22.3 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalLa un pas de tragedie

La un pas de tragedie

Locatarii unui bloc de pe strada Veterani, nr. 51, din municipiul Drobeta Turnu Severin, au fost duminică seară, în jurul orei 18.00, la un pas de tragedie.

În apartamentul familiei Nănuţ, a luat foc o butelie şi doar o minune a făcut ca blocul să nu sară în aer.

Proprietara locuinţei a povestit că soţul său, Gabriel Nănuţ, de 38 de ani, se afla în bucătărie şi încerca să dea drumul la aragaz: „A aprins o brichetă pentru a-i face proba. În câteva secunde, a izbucnit o flacără puternică şi bărbatul meu a fost ars pe abdomen, torace şi antebraţe“.

Gheorghe Panait, administratorul magazinului de unde a fost cumpărată butelia, spune că nu are nici o vină pentru ceea ce s-a întâmplat. „Avem frecvent cazuri de cetăţeni care vin să schimbe butelia pentru că ies gaze şi niciodată nu s-a pus problema să-i refuzăm. În acest caz însă, vina este exclusiv a acestui bărbat întrucât se ştie foarte bine că nu se face proba la o butelie cu flacăra aprinsă“, a spus Gheorghe Panait.

Gabriel Nănuţ a fost internat de urgenţă la Spitalul Judeţean Mehedinţi. Medicul de gardă, Silviu Manta, a declarat că pacientul a suferit arsuri de gradele 2 şi 3 pe 12 la sută din suprafaţa corpului şi că este în afara oricărui pericol.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU