13.3 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalBlaga: PNL o să stea la 7-10 la sută multă vreme

Blaga: PNL o să stea la 7-10 la sută multă vreme

Secretarul general al PD Vasile Blaga a declarat sâmbătă că principalii competitori politici ai formaţiunii sale sunt, în ordine, PSD şi PNL, apreciind că liberalii „şi-au dat guvernul în franciză“ şi că o să „mai pupe“ prim-ministru peste 20-30 de ani.

„Cei cu care ne vom lupta în campania electorală sunt PSD, un partid în plină degringoladă, şi PNL, un partid care şi-a dat guvernul în franciză. Liberalii, de altfel, o să mai pupe prim-ministru abia peste 20-30 de ani. O să stea la 7-10 la sută multă vreme de acuma încolo, dar şi asta numai dacă se mişcă bine“, le-a spus Blaga celor aproape 800 de participanţi la Consiliul Judeţean de Coordonare al PD Bihor, desfăşurat la Oradea. La această reuniune au mai participat preşedinţi şi vicepreşedinţi ai organizaţiilor judeţene din Maramureş, Satu Mare, Alba şi Arad, precum şi invitaţi din conducerea centrală a partidului, între care şi Elena Udrea.

Răspunsul PNL nu avea însă să întârzie, secretarul general al partidului, deputatul Dan Motrean comparându-l pe democratul Vasile Blaga cu celebra ghicitoare Mama Omida. „Vasile Blaga ar trebui să fie preocupat mai ales de partidul Domniei sale, un partid fără viitor, care stă doar în popularitatea preşedintelui Traian Băsescu.

PD este de fapt un partid cu lideri care se află, ca şi cotă de încredere, la jumătatea scorului pe care îl are formaţiunea în ansamblu, în sondajele de opinie“, a declarat Motreanu. El a adăugat că, prin faptul că democraţii fac referire la PNL în ieşirile lor publice, se demonstrează că PNL „reprezintă şi va reprezenta cheia scenei politice româneşti“.

„În loc să-şi dea silinţa să-şi crească popularitatea, liderii PD fac aprecieri la adresa liberalilor, ceea ce demonstrează că PNL reprezintă şi va reprezenta multă vreme de acum încolo cheia scenei politice româneşti, precum şi a viitoarelor formule ale guvernului“, a completat Motreanu.

Curierul Naţional

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU