14.2 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalSezonul cuplurilor „La Bloc“

Sezonul cuplurilor „La Bloc“

Cel de-al 12 sezon al sitcom-ului „La Bloc“ se anunţă al nunţilor şi al împăcărilor. Nu vor lipsi însă nici momentele picante cu care ne-au obişnuit producătorii.

JR (Ionuţ Iftimoaie) se căsătoreşte cu Roxana (Tili Niculae) în Las Vegas, Fane (Gigi Ifrim) o ia de soţie pe Lili (Mariana Dănescu) pentru că are probleme cu fiscul, iar Nelu (Mihai Coadă) o convinge pe Bela (Alina Chivulescu) să se împace cu el. Cel de-al doisprezecelea sezon al sitcomului „La Bloc“, care revine la Pro TV astăzi, de la ora 18.15, este al nunţilor şi al marilor împăcări.

 

Figuri noi

 

Din bloc s-au mutat tocmai în America Mimi (Dana Rogoz) şi Adina (Laura Cosoi), dar au venit şi doi vecini noi. Cătălin Bordea îl va interpreta pe George, un băiat de bani gata care îşi va face un pent-house la ultimul etaj al blocului, iar Ioana Picoş este fiica lui Felix şi cea mai sexy comunistă dintre toate câte au existat vreodată. „A fost mai mult decât o surpriză să aflu că am luat castingul pentru acest rol. Eu de obicei merg la casting, iar după ce dau proba mă port ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic. Când m-au sunat să-mi spună că am obţinut rolul, m-am aşezat pe canapea şi am simţit că nu mai pot să scot nici un cuvânt“, a povestit Ioana Picoş, adică Gina, fiica lui Felix.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS