15.6 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalActriţe de nota 10

Actriţe de nota 10


Adela Popescu şi Victoria Răileanu, protagonista telenovelei „Daria, iubirea mea“, sunt din această toamnă studente la UNATC.

Adela Popescu, are un motiv bine întemeiat să sărbătorească o nouă realizare pe plan profesional: vedeta Acasă a intrat la Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografie „I.L. Caragiale“ din Bucureşti cu media 10. Din 232 de candidaţi înscrişi la concurs pentru cele 55 de locuri de la secţia Artele Spectacolului – Actorie, Adela a intrat printre primii, având împreună cu alţi cinci colegi media 10. „Pur şi simplu am simţit că trebuie să dau la facultate. Nu am urmat un traseu bine stabilit dinainte. Pentru admitere m-am pregătit cu părinţii mei, am continuat cu Iura Luncaşu, cu Dan Bordeianu, cu toţi actorii alături de care am lucrat în «Numai iubirea», «Lacrimi de iubire» şi «Iubire ca în filme»“, a povestit Adela. Cea care i-a pus ordine în gânduri a fost actriţa Adelaida Zamfira, colega ei din telenovelele „Lacrimi de iubire“ şi „Iubire ca în filme“, împreună cu care a căutat un repertoriu potrivit şi au lucrat pe text.

Noi succese

 

Adela recunoaşte că a avut emoţii legate de modul în care va fi privită de colegi şi profesori. „În primele zile a existat o oarecare curiozitate în ceea ce mă priveşte, dar după prima probă nu eram cu toţii decât nişte studenţi emoţionaţi şi, cred eu, talentaţi“, a adăugat Adela. Vedeta Acasă a plâns de fericire la aflarea rezultatelor: „Nota 10 mă responsabilizează enorm faţă de cei din jur, dar în special faţă de mine“, a mărturisit Adela Popescu. Şi colega ei, Victoria Răileanu, protagonista telenovelei „Daria, iubirea mea“, este foarte fericită pentru că a intrat la UNATC cu media 9.57, ocupând locul 14 pe lista celor 55 de admişi. Şi în cazul ei, emoţiile examenului, satisfacţia reuşitei au înregistrat aceleaşi intensităţi.

De acum, cele două vedete consacrate în lumea actoriei se vor putea mândri cu titlul de actriţe cu acte în regulă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS