28.2 C
Craiova
marți, 11 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalUn candidat pe loc la Ambulanţă

Un candidat pe loc la Ambulanţă

Serviciile de Ambulanţă din toată ţara vor avea din această lună manageri în loc de directori. Concursurile pentru aceste posturi se vor desfăşura în perioada 16 – 25 septembrie la sediul Şcolii Naţionale de Sănătate Publică şi Management Sanitar din Bucureşti.

Candidaţii vor susţine un test-grilă, un proiect de management şi un interviu de selecţie. Fiecare probă va fi eliminatorie. Participanţii va trebui să obţină cel puţin nota 7.00 pentru a promova la următoarea probă.

În final, vor fi declaraţi admişi cei care vor reuşi să aibă media generală minimum 8.00.

Pentru şefia Serviciului de Ambulanţă Dolj s-a înscris un singur candidat, dr. Cristian Gângioveanu, actualul director al instituţiei. Gângioveanu are 39 de ani şi este din Craiova. În 1998 a devenit medic specialist în urgenţă, iar din 2003 este medic primar. A lucrat un an la Timişoara, după care s-a angajat la Serviciul de Ambulanţă Dolj, unde în 2005 a ocupat pentru trei luni postul de director medical, iar din octombrie 2005 este director. Concursul pentru şefia serviciului îi va pune la încercare aptitudinile manageriale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS