19.5 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjPopeangă a demisionat din senatul UCB

Popeangă a demisionat din senatul UCB

Şedinţa de consiliu de la Facultatea de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii „Constantin Brâncuşi“ din municipiul Târgu Jiu a avut loc marţi. Pe ordinea de zi a acestei şedinţe era trecută revocarea lui Vasile Popeangă, membru în senatul universităţii.

Cu toate că fusese suspendat, Dan Ilie Morega a venit la această şedinţă. Liderul PNL Gorj şi-a făcut apariţia în timp ce Constantin Căruntu, decanul Facultăţii de Ştiinţe Economice, citea materialul de revocare a lui Popeangă. Un adevărat scandal s-a iscat în acel moment: văzându-l pe Morega, Căruntu i-a cerut să iasă, pentru că acesta nu mai avea ce căuta acolo.

Liderul PNL nu a părăsit sala, nici măcar după ce Căruntu, vizibil tensionat, i-a spus că îi va arăta decizia prin care a fost suspendat. Constantin Căruntu a scos actul de suspendare a lui Dan Ilie Morega şi i-a spus încă o dată să părăsească sala de şedinţă. Morega a ţinut un discurs celor prezenţi, în timp ce decanul facultăţii îi spunea să părăsească sala.

Participanţii la şedinţă au spus că Morega le-a prezis că se vor afla şi ei în locul lui Popeangă, că vor fi suspendaţi. După ce fostul cadru universitar al UCB, Dan Ilie Morega, a părăsit sala, Căruntu a citit din nou actul de revocare din funcţie a lui Vasile Popeangă, dar acesta a anunţat că îşi dă demisia din senatul UCB.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS