16.7 C
Craiova
joi, 6 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalBasculanta i-a strivit picioarele

Basculanta i-a strivit picioarele

Un grav accident de circulaţie s-a produs ieri-după-amiază, în jurul orei 14.15, pe strada Bariera Vâlcii din Craiova, în dreptul imobilului de la nr. 55. Autobasculanta cu numărul de înmatriculare DJ-03-VJL, încărcată cu balast, a lovit o femeie care a încercat să traverseze strada prin loc nepermis, la nici 30 de metri de trecerea de pietoni. Şoferul autobasculantei, Marin Stoian, de 38 de ani, din Craiova, a declarat că a făcut tot posibilul să o evite pe femeie. „Mergeam încet, că eram cu maşina încărcată, dar femeia a încercat să treacă strada chiar prin faţa mea. Am încercat să o evit, chiar am intrat pe contrasens, dar nu am putut să fac mai mult pentru că venea o maşină din faţă“, a spus şoferul basculantei.

Potrivit martorilor, autovehiculul a lovit-o pe femeie în cap cu lampa de semnalizare de pe partea stângă. Victima s-a răsucit şi a căzut pe carosabil, autobasculanta strivindu-i ambele picioare. Femeia, de 70 de ani, a fost transportată de echipajul SMURD la Spitalul de Urgenţă Craiova, unde a fost internată în comă de gradul III, cadrele medicale fiind rezervate cu privire la şansele de supravieţuire ale pacientei.

Poliţia Rutieră a început cercetările pentru a stabili cu exactitate condiţiile în care s-a produs accidentul şi pentru a o identifica pe victimă. Primele cercetări indică faptul că femeia este singurul vinovat, întrucât a traversat strada printr-un loc nepermis şi fără să se asigure.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII