15.6 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024

Moarte la indigo

În urmă cu doi ani, un mehedinţean de 23 de ani din satul Burila Mare a scăpat ca prin urechile acului de moarte, după ce s-a dat jos din maşina în care se afla cu prietena lui. Un autoturism a lovit autovehiculul pe care tocmai îl părăsise, iar viitoarea lui soţie a murit pe loc între fiarele contorsionate ale maşinii.

Ieri-dimineaţă, în jurul orei 6.00, în acelaşi loc, pe drumul ce face legătura dintre Devesel şi Burila Mare, tânărul ce fusese norocos în urmă cu doi ani a murit încarcerat în maşina sa după ce a lovit un copac de pe marginea străzii.

„Soarta, domnule, cu destinul nu-i de joacă! În urmă cu doi ani, el a scăpat de la moarte. S-a dat jos să meargă la WC şi imediat o maşina a dat peste autoturismul lui şi i-a omorât pe loc logodnica. Azi, muri şi el în acelaşi loc“, a declarat Maria Tudose, din Burila Mare.

În accident, alături de Ştefan Brează, şi-a pierdut viaţa şi un tânăr care se afla pe locul din dreapta şoferului.

Accidentul a fost cumplit. Maşina în care erau cei doi tineri a părăsit partea carosabilă şi după ce a lovit un plop a ricoşat într-un alt copac. Din cauza vitezei, maşina s-a încolăcit în jurul copacului.

„Maşina nu se mai cunoştea de copac. Bărbaţii erau morţi între fiarele contorsionate. Am fost nevoiţi să tragem cu maşina de descarcerare şi cu un cablu metalic de fiare să dezlipim rămăşiţele auto de copac“, a declarat plutonierul Nicolae Gheorghiţă, din cadrul ISU Drobeta.

Sătenii din Burila au auzit bubuitura de la aproape cinci kilometri şi s-au strâns la locul accidentului.

„Aşa ceva nu se poate, să-ţi moară logodnica şi să mori şi tu la doi ani distanţă în acelaşi loc… Ei au circulat cu viteză mare, dar de ce nu au lovit alt copac, de ce tocmai pe ăsta unde şi-a găsit sfârşitul şi prietena lui?“, a declarat Marian Moise.

Din primele verificări ale poliţiei, că viteza ar fi principala cauză a accidentului, dar nici ipoteza că şoferul se afla sub influenţa alcoolului nu a fost eliminată.

„Cu siguranţă, viteza foarte mare a stat la baza accidentului. Maşina arată groaznic. Noi continuăm cercetările şi după necropsie vom afla şi dacă şoferul a consumat băuturi alcoolice“, a declarat agentul principal Valentin Chiriac.

Circulaţia rutieră în aceea zonă a fost restricţionată pe un singur sens timp de mai multe ore.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

10 COMENTARII