20.9 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjTattoo Magazin, prima revistă de tatuaje din România

Tattoo Magazin, prima revistă de tatuaje din România

Un grup de iubitori ai tatuajelor şi ai piercing-urilor a lansat la Târgu Jiu prima revistă de tatuaje din România – Tattoo Magazin.

GORJ. Primul număr al revistei Tattoo Magazin, singura publicaţie de tatuaje şi piercing-uri din România, a fost lansată la sfârşitul săptămânii trecute la Târgu Jiu. O iniţiativă a lui Costi Isuf, proprietarului unui salon de tatuaje din municipiu, revista are o structură bogată şi se adresează publicului specializat în arta tatuajului. Pentru cei mai puţin obişnuiţi cu ceea ce înseamnă tatuajele şi piercing-ul, autorii prezintă o istorie a tatuajului, de la începuturile sale timide, când triburi din diferite colţuri ale lumii îşi împodobeau pielea, până astăzi, când specialiştii vorbesc de o profesionalizare a breslei tatuatorilor, atât din lume, cât şi din România.

Deschizător de drumuri

Costi Isuf a fost unul dintre deschizătorii de drumuri în ceea ce priveşte tatuajele la Târgu Jiu, fiind recunoscut în ţară şi în străinătate pentru calitatea tatuajelor, dar şi pentru măiestria cu care le execută. După mii de tatuaje realizate şi o experienţă internaţională în saloane de profil, Costi Isuf s-a hotărât, cu ajutorul familiei şi al unor prieteni, să editeze prima revistă de tatuaje din România. Aceasta îşi doreşte să popularizeze arta tatuajului şi să fie un forum pentru toţi cei care iubesc tatuajele şi vor să afle ultimele noutăţi în domeniu.

Deocamdată numai on line

Potrivit iniţiatorului acestui proiect, numărul mare de persoane care i-au trecut pragul salonului, dar şi amploarea pe care a luat-o fenomenul în ţară au fost doar câteva dintre motivele care l-au determinat să scoată această revistă. Tattoo Magazin poate fi citită numai pe internet, la adresa www.tattoo-magazin.ro, urmând să aibă, în limita posibilităţilor financiare, şi o variantă tipărită. Pe coperta primului număr se află un „maniac“ al tatuajului, numit Lizard Man, iar în interior un interviu cu acesta. Tot în paginile Tattoo Magazin mai poate fi citit un interviu cu un român care a ajuns să practice, cu succes, arta tatuajului în Japonia. Numele său este Claudiu Cioboată, supranumit „Dali Rău“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

5 COMENTARII