13.4 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalAccident rutier la Slatina

Accident rutier la Slatina

OLT. Un conducător auto a fost rănit, după ce maşina pe care o conducea a intrat într-un alt autoturism care circula regulamentar în faţa sa. Accidentul rutier a avut loc vineri după-amiază, pe strada Cireaşov, din Slatina. Marian N., din Slatina, se deplasa la volanul autoturismului marca Matiz, cu numărul de înmatriculare OT-22-SAU. Din cauza nepăstrării distanţei de siguranţă în mers, conducătorul auto a intrat cu autoturismul într-o maşină Dacia Logan, înmatriculată cu numărul OT-85-FMI, condusă de Florea S., din Slatina.
În urma impactului, şoferul Matizului a fost rănit, fiind transportat la Spitalul Judeţean, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Potrivit informaţiilor oferite de medicul de gardă de la Urgenţe, Cornel Fulga, victima a suferit răni uşoare care nu i-au pus viaţa în pericol.
Din primele cercetări ale poliţiei a reieşit că vinovat de producerea accidentului se face Marian N. El a fost sancţionat cu o amendă contravenţională în valoare de 156 lei. Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS