11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalTrupul marinarului dispărut în Dunăre nu a fost găsit

Trupul marinarului dispărut în Dunăre nu a fost găsit

OLT. Trupul neînsufleţit al marinarului dispărut în Dunăre, la Corabia, nu a fost găsit. Gheorghe Crişu, de 47 de ani, cu domiciliul în Turnu Măgurele, judeţul Teleorman, dar care locuia cu familia la Corabia, a dispărut în Dunăre luni seară, în jurul orei 18.30. El era electrician şi se afla pe o navă care plecase de la Giurgiu cu destinaţia Serbia. Aproape de portul Corabia, la kilometrul 629, marinarul s-a aruncat de pe navă cu gândul să ajungă înot la mal. Nu a reuşit, iar după ce s-a depărtat de vas, a fost luat de curenţii de apă şi a murit înecat.
Înainte de tragedie, Gheorghe Crişu a purtat o convorbire telefonică, probabil, cu soţia. La scurt timp, el i-a cerut comandantului de navă să îl debarce, pentru că are de rezolvat nişte probleme personale. Nu a primit aprobarea de la comandant şi s-a aruncat în apă încercând să ajungă la mal înotând. A fost luat de curenţii de apă şi nu a mai reuşit să se salveze. O dată cu aflarea tragediei au început şi zvonurile. Iniţial se vorbea că marinarul avea o iubită la Corabia şi a sărit din navă pentru a ajunge la ea. Apoi s-a dus vestea că, anul trecut, Gheorghe Crişu a mai sărit o dată de pe navă, dar atunci a reuşit să ajungă la mal înot, de unde a plecat la soţie.
Subcomisarul Costel Diaconu, din cadrul Poliţiei Transporturi Feroviare Navale Corabia, nu a confirmat nici una dintre aceste variante. „Nu ştiu de unde aţi aflat dumneavoastră asta. Noi nu vă putem spune decât că facem cercetări, iar căutările sunt în desfăşurare. Căutăm în fiecare zi, până la lăsarea întunericului“, a spus Costel Diaconu. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU