10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Au avut zile

MEHEDINŢI. Trei persoane din Drobeta Turnu Severin au scăpat cu viaţă după ce maşina lor s-a răsturnat de două ori şi a plonjat sub o gură de pod plină cu apă din malul Dunării.
Accidentul rutier a avut loc ieri, la zece kilometri de Severin, pe Drumul Naţional 57, în comuna Hinova, pe un tronson de drum aflat în renovare. Maşina înmatriculată în Italia, în care se aflau şoferul, un copil de 13 ani şi mama acestuia, s-a rostogolit de mai multe ori, după ce frânele au cedat pe o porţiune de stradă cu asfalt decopertat.
Autoturismul a lovit o maşină cu remorcă şi a plonjat de la zece metri în apă, cu roţile în sus. Văzând că s-a scufundat imediat până la jumătate şi temându-se să nu fie luat de Dunare, zeci de trecători au intrat în apă să scoată victimele şi maşina. Circulaţia rutieră a fost restricţionată mai multe ore pe un singur sens, poliţia cercetând cauza accidentului.
Două din cele trei persoane aflate în maşină au rămas internate la spitalul din Severin, dar se află în afara oricărui pericol.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS