19.9 C
Craiova
luni, 27 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDestinaţii de vacanţă pentru vedetele autohtone

Destinaţii de vacanţă pentru vedetele autohtone

După un an în care au muncit „pe brânci“, vedetele de la noi s-au „răspândit“ care încotro, cât mai departe de agitata lume a televiziunii, sperând să aibă o vacanţă perfectă.

 

Mircea Solcanu, prezentatorul emisiunii „Poveştiri de noapte“, s-a întors chiar săptămâna trecută dintr-o binemeritată vacanţă petrecută în Insula Mykonos, Grecia. „Am plecat la drum singur, cu un bilet de avion şi cu visul să ajung în Mykonos. Prima impresie: o insulă cu clădiri albe şi acoperişuri albastre, uşi şi ferestre tot albastre“, a mărturisit Mircea, care a lăsat soarta să decidă pentru el, nefăcându-şi rezervare de cazare sau pentru biletul de avion de întors în ţară. Spre surprinderea lui, prima persoană pe care a întâlnit-o pe pământ grecesc a fost un român şi la sfatul acestuia Mircea a mers în zona Paradise Beach. „Mykonos este supranumit Saint Tropezul sudului, iar vedetele din Grecia şi din lumea întreagă ancorează pe insulă iahturile personale“, a povestit Mircea Solcan. Stilul de viaţă cu care vedeta de Acasă s-a întâlnit acolo a fost plin de adrenalină. „Turiştii merg la plajă la ora 15.00, apoi rămân la un beach bar pentru o superpetrecere şi de la miezul nopţii petrec din nou, până dimineaţă. În Mykonos mergi să asculţi cei mai tari DJ, să te distrezi la maximum, să vezi şi să fii văzut“, a adăugat Mircea Solcanu.

 

Corina Caragea a fost acasă la Ronaldinho

 

În timp ce vedeta de Acasă a mers în Grecia, prezentatoarea ştirilor Pro TV din sport, Corina Caragea, a ales să-şi petreacă vacanţa în Spania, la Barcelona. „Este a patra oară când vizitez acest oraş, însă este locul meu de suflet. Aşa că am plecat să văd ce mai rămăsese «nebântuit» prin Barcelona“, a spus Corina. Ştirista de la Pro TV a povestit că a fost foarte impresionată de Grădina Zoologică din celebrul oraş spaniol, unde a avut parte de multă distracţie. „La Zoo am stat foarte mult timp, cred că aproape cinci ore. Este de fapt un parc foarte mare, unde nu ai cum să te plictiseşti“, a completat Corina. Împreună cu iubitul său, prezentatoarea Ştirilor Pro TV din sport a ajuns şi în Castelldefels, unde locuieşte Ronaldihno. Chiar dacă nu s-au întâlnit cu celebrul fotbalist, Corina a povestit că s-a simţit minunat. „Mi-a plăcut mult Castelldefels, unde am făcut plajă şi m-am bucurat de soare. E un loc special, aşa că la întoarcerea acasă le-am recomandat tuturor prietenilor mei să meargă acolo“, a încheiat Corina.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS