15.6 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalRomii din Faţa Luncii, păziţi de poliţişti

Romii din Faţa Luncii, păziţi de poliţişti

Romii implicaţi în conflictul de joi, de pe bulevardul Ştirbei Vodă din Craiova, în urma căruia patru persoane au fost rănite uşor, au decis să depună plângere la poliţie. Acelaşi lucru l-au făcut şi agresorii, care s-au ales cu parbrizele maşinilor sparte. Poliţiştii doljeni au hotărât să supravegheze zona pentru a preveni izbucnirea unui nou scandal. Ei au stabilit până acum că Moruzi Iamandiţa, Maria Iamandiţa şi doi fii ai lor au fost agresaţi în faţa imobilului în care locuiesc de mai multe persoane care au coborât din patru maşini.

După conflict, familia Iamandiţa a depus plângere la Secţia 2 Poliţie pentru lovire. Vasile Poenaru, Dumitru Zătreanu şi Laurenţiu Poenaru au depus şi ei plângere, la Secţia 1, pentru distrugerea parbrizelor de la maşini. „Cele două dosare au fost conexate, iar la definitivarea cercetărilor urmează să se dispună soluţia legală prin Parchet. Cercetările se fac pentru ultraj contra bunelor moravuri, loviri şi alte violenţe şi pentru distrugere“, a explicat subcomisar Maria Vasile, purtătoarea de cuvânt a IPJ Dolj.

Pentru că în timpul scandalului au fost folosite şi arme de foc, poliţiştii încearcă să-l identifice pe cel care a tras. În cursul zilei de ieri au fost audiate mai multe persoane, iar numeroşi poliţişti de la ordine publică şi DPIR au patrulat în zonă pentru aplanarea unui eventual conflict.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

8 COMENTARII