12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjMemorial Elvis Presley la Târgu Jiu

Memorial Elvis Presley la Târgu Jiu

GORJ. Un spectacol în memoria lui Elvis Presley, de la moartea căruia se împlinesc astăzi 30 de ani, va avea loc mâine, în Clubul „Piano“ din municipiul Târgu Jiu. Evenimentul este organizat de Bacio, împreună cu fan-clubul oficial din România – „Elvis“. Spectacolul va începe cu vizionarea unor proiecţii cu imagini inedite din viaţa „Regelui“ şi concerte de colecţie puse la dispoziţie de unul dintre cei mai mari fani şi colecţionari din lume, Andrei Cangea, care va lua parte la memorial. Va urma un concert live cu Bacio&karacter band, cu piese din repertoriul lui Elvis.
Invitatul special va fi singurul „impersonator“ Elvis din România, Alvo Tora, care va susţine un concert, încercând să aducă în prezent vocea, şarmul, vestimentaţia şi melodiile „Regelui“.
Spectatorii care vor fi prezenţi la acest spectacol vor primi CD-uri de colecţie cu piese rare din repertoriul lui Elvis, cât şi singurul album-tribut dedicat lui Elvis, înregistrat de Bacio.
La eveniment şi-au anunţat participarea fani din Târgu Mureş, Bucureşti, Timişoara şi Constanţa, precum şi preşedintele fan-clubului din Bucureşti, Vali Greceanu. Din acest fan-club, afiliat la cel din SUA, face parte şi Ştefan Bănică jr.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS