Acasă Local Înţepătură mortală

Înţepătură mortală

-

MEHEDINŢI. Un copil de patru ani a murit în timp ce se afla în vizită la bunica sa. Femeia l-a găsit pe copil întins în curtea casei. În cinci minute, copilul a decedat în braţele bunicii.
„Lucrătorii Postului de Poliţie Ponoarele au fost sesizaţi luni seară de Gheorghe L., din oraşul Baia de Aramă, sat Negoieşti, judeţul Mehedinţi, că fiul său, de patru ani, a decedat în timp ce se afla în vizită la locuinţa soacrei sale, Elena P., din oraşul Baia de Aramă, sat Stăneşti, judeţul Mehedinţi.
La faţa locului s-a deplasat echipa operativă, ocazie cu care a constatat că minorul nu prezenta urme de violenţă, însă piciorul drept este umflat, iar la bază are o tumefacţie“, a declarat ofiţerul de serviciu al IPJ Mehedinţi.
Din primele cercetări, se pare că înţepătura provine de la un păianjen cu cruce, veninul insectei, coroborat cu o răceală, i-a afectat micuţului plămânii, acesta intrând în stop cardio-respirator, ulterior decedând.
Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Judeţean Drobeta Turnu Severin, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei morţii. În funcţie de rezultatul cercetărilor se va propune soluţia legală.

ȘTIRI VIDEO GdS

Gorj: Lucrări de asfaltare pe trei drumuri județene

După terminarea perioadei convenționale de timp friguros, a fost reluată execuția lucrărilor aferente celor trei obiective de investiții finanțate prin Programul Național...