16.6 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalUn bărbat băut a făcut circ la Slatina

Un bărbat băut a făcut circ la Slatina

Un bărbat din Slatina a făcut circ, după ce s-a tăiat cu cuţitul la gât şi a început să ameninţe că, dacă cineva se apropie de el, îl va omorî.

Scandalul a avut loc ieri, în jurul prânzului, pe strada Grădişte din Slatina. Marin G., de 40 de ani, se afla sub influenţa băuturilor alcoolice de vreo două zile, după cum au spus poliţiştii şi vecinii. Ieri, bărbatul şi-a ieşit din minţi, i-a distrus acoperişul la casă fiului său, Răzvan, a încercat să înfigă cuţitul în acesta şi a ameninţat-o şi pe soţia sa că o va tăia. Speriaţi că va provoca vreo nenorocire, vecinii au anunţat poliţia şi ambulanţa.

Mai multe echipaje de poliţie, însoţite de adjunctul Poliţiei Slatina, George Bratu, s-au deplasat la faţa locului. Poliţişii au fost nevoiţi să tragă focuri de armă pentru ca bărbatul agitat să nu-l înjunghie pe fiul său. Ulterior, Marin a fugit în casa unui cumnat şi a refuzat să mai iasă. La scurt timp a fost chemat şi un echipaj din cadrul DPIR (Detaşamentul Pentru Intervenţie Rapidă). Poliţiştii au înconjurat casa şi au încercat să-l convingă pe om să se calmeze şi să lase jos arma albă.

În scurt timp, scandalagiul a fost prins de poliţişti, urcat în maşină şi transportat la spital.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS