Acasă Local Violată şi cu banii luaţi

Violată şi cu banii luaţi

-

MEHEDINŢI. O femeie de 39 de ani, din Mehedinţi, a fost violată şi prădată de un bărbat, care a răpit-o cu căruţa şi a dus-o la marginea unui câmp.
„Pe 2 august, la ora 21.20, lucrătorii Postului de Poliţie Jiana au fost sesizaţi de B.L., de 39 de ani, din comuna Jiana, despre faptul că, în jurul orei 17.00, a fost violată şi deposedată de o geantă pe care o avea asupra sa, de către o persoană necunoscută.
Din primele verificări efectuate de agenţii postului de poliţie, a rezultat faptul că B.L., în timp ce mergea pe jos, din satul Scăpău către comuna Jiana, a fost ajunsă de o căruţă care se deplasa în aceeaşi direcţie, iar căruţaşul a coborât, i-a luat geanta din mână şi, prin forţă, a urcat-o în căruţă.
Când a ajuns într-un loc cu vegetaţie abundentă, a coborât-o din căruţă şi, prin violenţă, a întreţinut raport sexual normal cu ea, după care a lăsat-o să plece, dar i-a oprit geanta“, a declarat şeful de post al Poliţiei Devesel.
La faţa locului s-a deplasat echipa operativă de la Poliţia Vânju Mare, iar în urma cercetărilor efectuate a fost identificat autorul în persoana lui D.P., de 31 de ani, din comuna Devesel, sat Scăpău.
Faţă de cel în cauză s-a dispus începerea urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de viol şi furt, fapte prevăzute şi pedepsite de art. 197, al. 1, şi art. 208, al. 1 din Codul Penal.

ȘTIRI VIDEO GdS