20.4 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalAccident mortal cu fugă de la locul faptei la Mihăeşti

Accident mortal cu fugă de la locul faptei la Mihăeşti

Un bărbat din comuna Mihăeşti, judeţul Olt, şi-a găsit sfârşitul sub roţile unei maşini. Tragedia a avut loc miercuri seară, în jurul orei 23.00, pe DN 6 – E 70, la kilometrul 137+600 de metri, în comuna Mihăeşti.

Virgil Stoian, din Seaca, a fost accidentat mortal de o maşină al cărei şofer a fugit de la locul incidentului şi nu este de găsit. Impactul cu autoturismul a fost fatal pentru bărbat, aceasta decedând pe loc. Imediat după producerea accidentului, la faţa locului s-a deplasat o echipă mixtă de poliţişti însoţită de şeful Poliţiei Rutiere, subcomisarul Ilie Roşu, care efectuează cercetări pentru identificarea şi prinderea autorului accidentului. Din primele verificări a reieşit că, în momentul producerii accidentului, victima era culcată pe asfalt, pe banda de circulaţie Caracal-Alexandria.

Conform informaţiilor oferite de şeful Poliţiei Rutiere, ancheta este îngreunată de faptul că nu există martori care să fi văzut cum s-a petrecut accidentul sau maşina implicată în el. Ilie Roşu a menţionat că, în cazul în care există cineva care poate oferi vreo informaţie cu privire la acest accident, este rugat să sune la 112 sau să anunţe Poliţia Mihăeşti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS