15.1 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024

Scurte ştiri

A sunat la urgenţă pentru că nu mai avea credit pe cartelă

Un bărbat din Statele Unite a apelat serviciul de urgenţă 911 pentru că era singurul număr netaxabil, iar el nu mai avea credit pe cartelă, informează site-ul pr-inside.com. Cheveon Alonzo Ford a fost arestat şi acuzat pentru apeluri false la serviciul de urgenţă după ce timp de trei săptămâni a apelat de 292 de ori numărul serviciului de urgenţă fără nici un motiv. Când a fost arestat, bărbatul le-a declarat poliţiştilor că a sunat la 911 pentru că nu mai avea credit pe telefonul mobil, iar acesta era singurul număr gratuit. A fost nevoie de folosirea sistemului GPS pentru localizarea şi identificarea infractorului, iar Ford a fost reţinut într-o închisoare din Florida. Cauţiunea a fost stabilită la 50.000 de dolari.

Matt Damon visează ca Brad Pitt şi George Clooney să fie răpiţi de extratereştri

Unul dintre visele actorului Matt Damon este acela de a-i vedea pe cei doi prieteni ai săi, Brad Pitt şi George Clooney, răpiţi de extratereştri, informează site-ul pipole.net. Matt a făcut această dezvăluire într-un interviu acordat revistei In Touch.
„George şi Brad sunt doi tipi normali, sunt doi foarte buni prieteni de-ai mei cu care pot să joc cărţi sau să apreciez o bere bună. O dată ce nu mai suntem împreună totul se schimbă. Sunt recunoscuţi peste tot pe unde mergem. Este un adevărat coşmar. Aş vrea să fie răpiţi de extratereştri împreună cu alte zece persoane şi să fie puşi într-o cameră. Sunt sigur că extratereştrii nu ar şti că sunt nişte staruri atâta timp cât au la fel ca şi celelalte persoane un cap pe umeri“, a mărturisit Matt Damon.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS