17 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalHoţ de maşini prins

Hoţ de maşini prins

MEHEDINŢI. Un hoţ de maşini care a acţionat de mai multe ori în Mehedinţi a fost prins de un echipaj de poliţie din Caraş-Severin.
„Pe 21 iulie, în jurul orei 13.30, lucrătorii Postului de poliţie Iablaniţa au observat în trafic un autoturism Dacia 1310, de culoare roşie, care a demarat în trombă. Poliţiştii au început să-l urmărească, iar pe raza comunei Iablaniţa şoferul a abandonat autoturismul şi a fugit. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că autoturismul figura ca fiind furat şi dat în urmărire generală de către Poliţia Strehaia, judeţul Mehedinţi. Conducătorul auto Alin Stroie, de 20 de ani, din Iablaniţa, a fost identificat pe raza localităţii. În urma audierilor
s-a stabilit că, pe 18 iulie, acesta a furat autoturismul ce aparţinea lui Emil Cristian M., din Strehaia“, a declarat ofiţerul de presă al Poliţiei Herculane.
Autoturismul a fost restituit proprietarului, iar Alin Stroie a fost preluat de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mehedinţi, în vederea continuării cercetărilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS