19.8 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024

Scurte ştiri

Baie în ciorbă

De la sfârşitul săptămânii trecute, japonezii „înfometaţi“ de frumuseţe au ocazia să îşi relaxeze trupul în ciorbă. După cum informează Krone.at, clienţii unui centru de frumuseţe din Tokio au posibilitatea de a face baie în căzi în forme de castroane, pline cu apă cu miros de ciorbă. În realitate este vorba de apă obişnuită, plină cu săruri de baie în formă de fidea. „Apa conţine extrase de albumină şi de usturoi, care asigură frumuseţea pielii“, a explicat Seiji Sanada, angajat al Centrului de frumuseţe „Hakone Kowakien Yunessan“. „Cei mai mulţi dintre invitaţi au venit doar pentru a putea povesti mai târziu că o dată au făcut baie în ciorbă. Însă, când s-au văzut înăuntru, au fost uimiţi ce bine le-a făcut apa şi că nu e deloc aşa grasă cum ar putea părea la prima vedere“, a mai spus Sanada. În total, centrul de frumuseţe găzduieşte peste 100 de băi diferite, multe dintre acestea cu vin, cafea şi curry. Unele dintre cele mai solicitate sunt cele cu lapte, şampanie şi ciocolată.

Cel mai mare prezervativ din lume

Cel mai mare prezervativ din lume, un balon enorm de culoare roz umplut cu aer cald, va fi prezentat în cadrul unui festival olandez care are drept scop sensibilizarea populaţiei în ceea ce priveşte riscul întreţinerii de relaţii sexuale neprotejate. După cum informează site-ul 7 sur7.be, prezervativul, pe care organizatorii speră să-l înscrie în Cartea Recordurilor, va fi expus în cadrul Festivalului Black Cross din Lichtenvoorde, un mic oraş din estul Olandei. „Sensibilizarea este necesară deoarece numărul persoanelor infectate cu boli cu transmitere sexuală continuă să crească“, a declarat un purtător de cuvânt al serviciilor medicale. Prezervativul va fi prezentat şi în cadrul Festivalului Balonului de la Jur, din nordul Olandei, dar şi în cadrul altor festivaluri de muzică sau teatru ce se vor desfăşura luna viitoare. Anul trecut, 69.000 de olandezi au fost diagnosticaţi cu o boală cu transmitere sexuală, cu zece la sută mai mult decât în anul 2005.

Drumul spre iubire costă 700 de euro

Iubirea nu este un lucru atât de simplu şi necostisitor cum s-ar putea crede la prima vedere. Un sondaj realizat în mai multe ţări europene a scos în evidenţă că, anual, o persoană cheltuieşte 700 de euro pentru a-şi găsi sufletul pereche. De exemplu, italienii au cheltuit în 2006 3,5 miliarde de euro în tentativa de a se îndrăgosti. Sondajul a fost realizat de Parship, „prima agenţie europeană on line dedicată celor care îşi caută un partener de durată, bazată pe afinitatea psihologică a cuplului“. Banii sunt cheltuiţi pe cine, călătorii, tratamente de înfrumuseţare, cadouri şi căutarea pe internet a bărbatului sau femeii ideale. Francezii şi nemţii cheltuiesc cam aceleaşi sume pentru a-şi găsi iubirea. În ciuda a ceea ce s-ar putea crede, englezii cheltuiesc mult mai mult decât confraţii lor mediteraneeni atunci când vine vorba de iubirea vieţii, suma medie ajungând chiar şi la 1.000 de euro.

50 Cent îl critică pe George Bush

Rapperul 50 Cent aşteaptă cu nerăbdare alegerile prezidenţiale, ce vor fi organizate în Statele Unite anul viitor, pentru simplul motiv că îl urăşte din tot sufletul pe actualul lider american, George W. Bush. Potrivit site-ului contactmusic.com, în 2005, starul hip-hop, pe numele său adevărat Curtis Jackson, se declarase admirator înfocat al politicianului, însă de atunci şi-a schimbat total opţiunile în materie de politică şi consideră în prezent că Bush este crud şi că nu are inimă. „George Bush are un talent al său: reuşeşte să fie lipsit de compasiune în orice situaţie. Nu mi-aş dori vreodată să ajung ca George Bush, cu siguranţă nu este modelul meu în viaţă“, a declarat 50 Cent pentru revista New York Magazine. Preşedintele american a pierdut foarte mult din simpatia publicului în ultimii ani, după ce a hotărât continuarea campaniilor militare din Afganistan şi din Irak.

Jessica Biel are gusturi ciudate în materie de bărbaţi

Frumoasa Jessica Biel mărturiseşte că este atrasă de bărbaţii care nu se tem să fie ridicoli în anumite situaţii, informează site-ul contactmusic.com. Actriţa din „Iluzionistul“, care în prezent are o relaţie frumoasă cu Justin Timberlake, spune însă că în general îi plac bărbaţii cu simţul umorului. „Din punctul meu de vedere, umorul este cheia ce deschide porţile spre inima unei femei. Îmi plac bărbaţii care nu exagerează cu seriozitatea când vine vorba de persoana lor, bărbaţii care nu au nici o problemă să cadă un pic în ridicol. Mi se pare că simţul umorului este cea mai de apreciat calitate la un bărbat“, a declarat Jessica Biel pentru site-ul Parade.com.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS