17 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalCopil de trei ani lovit de maşină la Vâlcele

Copil de trei ani lovit de maşină la Vâlcele

OLT. Un copil de trei ani a ajuns la Spitalul de Urgenţă Craiova după ce, lăsat nesupravegheat, a fugit în faţa maşinii şi a fost accidentat. Incidentul rutier s-a petrecut marţi seară, în jurul orei 19.00, pe raza comunei Vâlcele. Viorel Georgel Bălaşa, de 39 de ani, din localitate, se deplasa la volanul propriului autoturism Hyundai Accent cu numărul de înmatriculare OT-68-WIO. Între timp, Sorin Gabriel Raicu a fugit de lângă mama sa în faţa maşinii şi a fost lovit. În urma impactului, micuţul a fost rănit la cap şi a fost transportat la Spitalul Judeţean Slatina pentru acordarea de îngrijiri medicale. Ulterior, copilul a fost transferat la Spitalul de Urgenţă Craiova pentru noi investigaţii şi tratament de specialitate.
Mama băiatului spune că l-a lăsat nesupravegheat pe micuţ doar câteva clipe şi atunci s-a petrecut nenorocirea. „Era cu mine la poartă şi, dintr-o dată, a fugit în faţa maşinii.
N-am apucat nici să-l prind de mână, să îl ţin, că a fugit foarte repede. Când m-am uitat după el, era căzut lângă maşină. Sper să nu aibă ceva grav“, a spus mama victimei. La fel de îngrijorat de starea copilului era şi şoferul implicat în accident. El l-a însoţit pe micuţ la spital şi a stat aproape numai lângă el.
„Nu aveam viteză pentru că l-am văzut pe copil că era agitat. Am încercat să-l ocolesc, dar el a venit în faţa maşinii şi n-am mai avut ce face. Am frânat, dar tot l-am lovit“, a spus conducătorul auto.
Viorel Georgel Bălaşa a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.
El este acum cercetat pentru vătămare corporală din culpă, motiv pentru care i-a fost întocmit dosar penal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS