21.6 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalCaptură record pe Valea Oltului

Captură record pe Valea Oltului

O nouă captură a poliţiştilor ce acţionează de Valea Oltului, de data aceasta oamenii legii atingând un record de prostituate prinse şi amendate.
Lucrătorii Poliţiei din oraşul Brezoi, împreună cu cei de la Postul din Câineni, au organizat sâmbătă seară o acţiune pe linia depistării persoanelor care afectează grav climatul de siguranţă civică, ca urmare a practicării prostituţiei în zona popasurilor şi localurilor turistice.
Au fost depistate şi identificate 12  tinere, care atrăgeau bărbaţi, în vederea practicării de raporturi sexuale, pentru  obţinerea de foloase materiale sau băneşti.
Potrivit poliţiştilor, pe Valea Oltului s-au adunat practicante ale celei mai vechi meserii din mai multe zone ale ţării.
Astfel, „păsările de noapte“ autohtone trebuie să îşi împartă „trotuarul“ de pe DN7 cu tinere din Sibiu, Olt sau Galaţi. Cele 12 prostituate au fost conduse la sediul Poliţiei din Brezoi, o destinaţie frecventă pentru unele, unde au fost amendate şi lăsate să plece. Valoarea totală a sancţiunilor aplicate a fost de 5.250 lei

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII