26.7 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalBoerică, la recurs

Boerică, la recurs

Curtea de Apel Craiova judecă astăzi recursul formulat de Genică Boerică împotriva mandatului de arestare preventivă pe 16 zile emis pe numele său, miercuri, de Tribunalul Dolj. Arestarea a fost decisă în acelaşi dosar în care Boerică este cercetat – de această dată în calitate de inculpat – împreună cu Constantin Radu Drăgan şi Dorian Aurel Prie, pentru o restituire ilegală de TVA de 11 miliarde de lei vechi.
Încă de ieri, apele începuseră să se tulbure la Curtea de Apel Craiova. În urma repartizării computerizate, dosarul ar fi trebuit să fie judecat de un complet format din judecătorii George Ciobanu, Sorina Maria Petria-Mitran şi Liana Balaci. Judecătoarea Petria a formulat însă cerere de abţinere, care se va judeca în această dimineaţă, tot de Curtea de Apel Craiova. În cazul în care cererea de abţinere va fi admisă, în locul său ar trebui să intre în completul care judecă recursul lui Boerică magistratul Doru Filimon.
Lăsându-l la o parte pe Genică, trebuie amintit că ieri Tribunalul Dolj a judecat cererea de revocare a arestării preventive formulată de Constantin Radu Drăgan. Judecătorul Ion Badea a respins însă cererea de eliberare a partenerului lui Boerică.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS