20.9 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjFiul primarului din Bolboşi, trimis în judecată

Fiul primarului din Bolboşi, trimis în judecată

Cornel Croitoru, fiul primarului din Bolboşi, a fost trimis în judecată pentru omor calificat, judecătorii urmând să stabilească dacă tânărul va fi menţinut în arest.

Cornel Croitoru, fiul primarului din localitatea gorjeană Bolboşi, Viorel Croitoru, a fost trimis în judecată pentru infracţiunea de omor calificat. Tânărul de 18 ani, elev în clasa a XI-a, l-a ucis cu un cuţit pe Daniel Viorel Ionaşcu, de 19 ani. În urmă cu o lună, fiul primarului din Bolboşi a mers la discoteca din Turceni, împreună cu fratele său şi încă trei prieteni. După ce au dat un tur al discotecilor din comunele învecinate oraşului Turceni, tinerii s-au întâlnit în faţa unui bar din localitate cu alt grup de petrecăreţi, între care se afla şi victima Daniel Viorel Ionaşcu, elev tot în clasa a XI-a. Simţindu-se jignit în toiul unui scandal iscat din senin, Cornel Croitoru a scos cuţitul şi a lovit. În calea tăişului s-a aflat Viorel Ionaşcu, pentru care medicii nu au mai putut face nimic.

A ascuns cuţitul sub pernă

Speriat de crima pe care o comisese, fiul primarului din Bolboşi a fugit acasă şi a ascuns cuţitul sub pernă. Arma a fost adusă la poliţie de primarul Viorel Croitoru. Martorii audiaţi în acest dosar de către procurori au declarat că fiul primarului a fost ameninţat cu moartea de ceilalţi tineri, lucru ce l-a determinat să scoată cuţitul pentru a-i potoli pe „inamicii“ săi.

Procurorul Gheorghe Roibu, cel care a instrumentat dosarul, a consemnat în rechizitoriu că infracţiunea s-a produs sub impulsul unei provocări, notând şi faptul că elevul nu a avut antecedente penale. Modul extrem de violent în care s-a produs omorul va cântări însă greu, în ceea ce priveşte o eventuală decizie de prelungire a mandatului de arestare preventivă emis pe numele lui Cornel Croitoru.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS